POWERED BYApcoaflow-logoApcoaflow-logo
Logo-transparentLogo-transparent

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWApple-storeGoogle Play - Download APCOA FLOWGoogle-play

Parkér med rabat, når du skal i biografen

Du kan med APCOA FLOW få 25% på din parkering, når du skal i biograferne: Nordisk Film Biografer Dagmar, Nordisk Film Biografer Imperial, Nordisk Film Biografer Palads, Grand Teatret og Gloria Biograf. Du kan vælge at få en unik kode tilsendt, når du har lavet en bestilling på kino.dk. Se nedenfor, hvordan du gør.

Sådan får du rabat på din parkering

For at du kan få dine 25% på din parkering, skal du først hente appen APCOA FLOW. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan den hentes på flow.apcoa.dk. Klik på billederne herunder for at se en guide til, hvordan du opretter din parkering med rabat. Når du skal betale, indtaster du din unikke kode, som automatisk giver dig 25% rabat. Den unikke kode kan du få tilsendt på e-mail, når du laver en reservation eller køb hos kino.dk. Husk at trykke på knappen på kvitteringssiden på kino.dk for at få koden tilsendt.
NB: Rabatten gælder kun på Nordisk Film Biografer Dagmar, Nordisk Film Biografer Imperial, Nordisk Film Biografer Palads, Grand Teatret og Gloria Biograf. Bemærk også, at rabatten ikke kan bruges i parkeringskælderen under Imperial, da denne ikke understøtter APCOA FLOW appen.

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...

Lær at bruge APCOA FLOW

For at få rabat på din parkering, når du skal i biografen, skal du oprette dig i appen APCOA FLOW. Se nedenfor vores videoguide, der hjælper dig til at oprette en konto i APCOA FLOW.

VimeoVimeoOpret kontoTelephoneTelephone45 26 76 90

Parkér med APCOA FLOW

APCOA FLOW er en app, der gør parkering mere overskueligt og fleksibelt. Den er udviklet i tråd med den generelle opfattelse af, at digitale løsninger kan være med til at spare tid og penge.

Se mere om APCOA FLOW