POWERED BYApcoaflow-logo
Logo-transparent

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

APCOA PARKING Danmark lancerer samarbejde med BroBizz A/S

Den 1. november 2018 indgik APCOA PARKING Danmark A/S og BroBizz A/S et nyt samarbejde. Samarbejdet gør det muligt, at bruge sin BroBizz- eller PayByPlate-aftale som betalingsmulighed igennem vores nye app, APCOA FLOW.

Læs mere

BroBizz og APCOA FLOW

Både BroBizz og APCOA PARKING Danmark A/S fokuserer på, at kunden får den mest gnidningsfrie rejseoplevelse som muligt. Derfor er samarbejdet om betaling for parkering hos APCOA PARKING Danmark A/S via BroBizz en naturlig ny mulighed til glæde for vores kunder.

Hvordan fungerer det?

APCOA PARKING Danmark A/S og BroBizz har indgået et nyt samarbejde. Samarbejdet gør det muligt, at bruge sin BroBizz- eller PayByPlate-aftale som betalingsmiddel igennem vores nye app, APCOA FLOW. Du tilføjer aftalen i din APCOA FLOW app og vælger den som betalingsmiddel inden du starter din parkering. Det er altså ikke din fysiske BroBizz eller nummerpladegenkendelse du bruger til parkering, men derimod den aftale du har indgået med BroBizz. Betalingen for parkeringen trækkes derfor på det betalingskort, du har tilknyttet din BroBizz- eller PayByPlate-aftale.

Rabat og overblik

Når du betaler med din BroBizz- eller PayByPlate-aftale i APCOA FLOW, får du dine parkeringsbetalinger samlet på din BroBizz konto.

Ud over det, er du altid sikret 5% rabat når du betaler med din BroBizz- eller PayByPlate-aftale via APCOA FLOW. Appen kan benyttes på stort set alle APCOA PARKING Danmarks parkeringsanlæg over hele landet, med undtagelse af de enkelte lukkede anlæg med bom.

Lær at bruge APCOA FLOW

Se vores videoguides, der hjælper dig til at oprette en konto i APCOA FLOW, og til at tilknytte din BroBizz- eller PayByPlate-aftale.

VimeoOpret kontoVimeoTilknyt BroBizz

Hør mere

Ønsker du at høre mere om hvordan du kan parkere med din BroBizz- eller PayByPlate-aftale, så kontakt APCOA PARKING Danmark på nedenstående...

Telephone4526 7696Skriv til os

Nu kan du parkere med din BroBizz- eller PayByPlate-aftale

Med vores nye samarbejde med BroBizz A/S har du nu mulighed for at bruge din BroBizz- eller PayByPlate-aftale til at parkere din bil. Det hele bliver samlet på ét sted, så du får et bedre overblik over dine kørselsudgifter, når du tjekker din BroBizz konto.

Det har aldrig været nemmere...

Se mere hos BroBizz